Ajankohtaiset Etuasiakastarjoukset ja uusimman Korjaamopostin löydät täältä.

Etuasiakasohjelma

Varaosamaailman Etuasiakassopimus tehdään aina yhdessä yritysmyynnin kanssa. Etuasiakkaille tarjotaan erinomaisia palveluja, varaosia ja työkaluja edulliseen etuasiakashintaan.

Ansaitset itsellesi alennusta

Liiketoiminnan perusidea on yksinkertainen: osta halvalla ja myy kalliimmalla. Parhaiten toteutat tätä omassa liiketoiminnassasi tekemällä etuasiakassopimuksen. Se tekee työtä tuloksesi eteen tuomalla sinulle vuosittaisen jälkihyvityksen muodossa sitä suurempia säästöjä mitä enemmän hankintojasi keskität.

Saat parasta mahdollista palvelua

Etuasiakkaana saat oman ammattitaitoisen tukkumyyjän. Hänen tehtävänään on auttaa sinua onnistumaan työssäsi. Oman tukkumyyjäsi asiantuntemus ja koko organisaatiomme osaaminen on käytössäsi joka päivä. Otat vain yhteyttä ja kerrot, miten voimme kulloinkin auttaa.

Rahan lisäksi säästät aikaa

Kansainvälisen AD-ketjun osana pystymme tarjoamaan käyttöösi poikkeuksellisen kattavan valikoiman varaosia. Ja mikä olennaisinta, saat tarvitsemasi osat nopeasti. Suuren varastomme ansiosta tarvitsemasi tuote löytyy useimmiten suoraan hyllystä. Ja jos ei löydy, se saadaan ketjun omasta logistiikkakeskuksesta paikan päälle seuraavaksi päiväksi. Näin et joudu odotuttamaan asiakkaitasi montaa päivää. Tämä on asia, jota asiakkaasi suuresti arvostavat.

Muut rahanarvoiset edut

Etuasiakkaana pääset hyödyntämään kuukausittaisia, vain etuasiakkaille voimassa olevia tarjouksia. Lisäksi saat aina ensimmäisten joukossa tiedon kiinnostavista uutuustuotteista. Etusopimusasiakkaana saat myös sopimuksen mukaisen alennusprosentin kaikista ostoistasi. Ja pääset etuasiakaspäiville tapaamaan muita ammattilaisia ja vaihtamaan ajatuksia ajankohtaisista asioista.