Ammattilaisen tarpeisiin

AD VaraosaMaailma palvelee autoalan ammattilaisia kokonaisvaltaisesti, tarjoten yhdestä osoitteesta kaiken tarpeellisen varaosista koulutuksiin. Laajan valikoiman, kilpailukykyisen hintatason ja vankan asiantuntemuksen taustalta löytyy kansainvälisen AD-ketjun tuki. Kaiken kruunaa oma moderni logistiikkakeskus, jonka ansiosta toimitukset tapahtuvat nopeasti ja tehokkaasti joka puolelle Suomea.

Ajoneuvojen varaosat

Varaosista saatavillasi on runsaasti niin alkuperäisiä varaosia, laadultaan vastaavia tuotteita kuin edullisia tarvikeosia.

Öljyt

Tarjoamme laajan valikoiman henkilöautoihin, moottoripyöriin ja raskaalle kalustolle (Mobil, Shell, Comma, Castrol, AD-öljyt sekä merkkikohtaiset OE-öljyt).

Työkalut

Työkaluvalikoimamme on laaja myös ammattitason työvälineiden, erikoistyökalujen sekä korjaamolaitteiden osalta. Bahco, Bosch, Stenhoj, SW Stahl (mm. käsityökalut, sähkö- ja paineilmatyökalut, nosturit, AC-huoltolaitteet, testiradat).

Vuokrattavat erikoistyökalut

Vuokraamme automallikohtaisia erikoistyökaluja, joilla selviää harvinaisemmista korjaustöistä ilman suuria työkaluinvestointeja.

Testilaitteistot

Testilaitteista edustamiimme merkkeihin kuuluvat mm. ajoneuvodiagnostiikan ykkösnimet Bosch ja Texa + muut merkkitestilaitteet (mm. VCDS / Vagcom, Focom).

Kuljetuspalvelu

Tarjoamme myös kuljetuspalvelut paikallisesti sovitun aikataulun mukaisesti.

Etuasiakas

AD VaraosaMaailman etuasiakkaaksi voit hakea täältä, www.varaosamaailma.fi/etuasiakas/.

Hae yritysasiakkuutta täältä, hakemus.