Autonpesu ja suojaus

Autonpesu ja suojaus

Karut sääolosuhteemme suolauksineen tekevät säännöllisestä pesusta ja vahauksesta välttämätöntä auton kunnosta huolehtimista. Oikein valitut autonhoitotuotteet huolehtivat autostasi oikein. Oikeanlaiset puhdistusaineet, pesuaineet ja liuottimet puhdistavat tiukassakin olevan lian vahingoittamatta pintoja. Autoille sopivat pesuvälineet (sienet, harjat, liinat) ovat myös olennaisen tärkeitä onnistuneen lopputuloksen kannalta. Kliinerillä ja autovahalla syntyy sen jälkeen kestävä kiilto.

Sisä- tai ulkopuolelta likaiset ikkunat rasittavat silmiä. Erityisesti ikkunoiden sisäpintojen puhdistus unohtuu helposti. Juuri tähän tarkoitetuilla pesuaineilla ja -pyyhkeillä puhdistus käy käden käänteessä. Pesupyyhkeitä kannattaa varata myös varastoon.

Tekstiilipintoja varten tarjoamme laajan valikoiman erilaisia puhdistus- ja hoitoaineita, joiden avulla vanhakin näyttää, ja tuoksuu, uudelta. Muovipintojen kiillon voi palautta käden käänteessä oikeilla aineilla.

 

Motox VANNEPESU

Huom! Riittoisa 1 litran pullo!

Vannepesuaine, joka liuottaa erinomaisesti jarrupölyä ja maantiesuolaa. Ei vahingoita maalipintaa eikä vaurioita suojaamattomiakaan alumiinivanteina, esim. kiillotetut vanteet. Vaikuttava aine vaihtaa väriä reagoidessaan rautapitoisen jarrupölyn ja lian kanssa. Valmis huuhdeltavaksi kun väri on muuttunut. PH-neutraali!

9,99

Motox TEHOPESU GEL

Esipesuaine erittäin likaisille pinnoille!

Geelimäisen koostumuksensa ansiosta ei valu pois puhdistettavalta pinnalta, lisäten näin puhdistustehoa ja vähentäen tarvittavan pesuaineen määrää. Irroittaa tehokkaasti maantiesuolan ja pinttyneen lian sekä piki-, rasva- ja öljytahrat.

6,99

Motox LASINPESU

Huom! Riittoisa 1 litran pullo!

Tehokas ja miellyttävän tuoksuinen pesuaine lasi- ja peilipinnoille
Irroittaa tehokkaasti lian eikä jatä pyyhintäjälkiä tai häiritsevää kalvoa

 

 

4,99

MTX AUTOMOTIVE AUTONPESUHARJA + MOTOX TEHOPESU 5 L

Isomman auton pesemiseen
• Teleskooppivarrella varustettu pesuharja, soveltuu hyvin isomman auton pesemiseen
• Teleskooppivarsi on säädettävissä 110–170 cm pituuteen
• V-mallinen harjaosa voidaan irroittaa ja käyttää myös erikseen
• Varsi varustettu sulkimella ja voidaan liittää vesiletkun pikaliittimeen
Tehokas puhdistusainetiiviste
• Sitruspohjainen pesuaine vaikean lian, pien, jarrupölyn, rasvan ja maantiesuolan puhdistukseen metalli-, muovi- ja puupinnoilta
• Soveltuu hyvin myös asuntovaunujen ja -autojen pesuun
• Voidaan käyttää käsipesussa tai painepesu

29,90 / Pakettitarjous