Työkalut

Työkalut

Haluamme jatkuvasti tarjota sinulle parhaita välineitä kilpailukykyiseen hintaan. Parhailla työvälineillä työsi sujuu nopeasti ja turvallisesti. Tästä syystä olemme kehittäneet yhdessä Bahcon kanssa aivan uuden akkutyökalujen tuoteperheen. Tuoteperhe on kehitetty erityisesti autonasentajia ja muita ammattilaisia silmällä pitäen, kiinnittäen erityishuomiota ergonomiaan, järjestelmän laajennettavuuteen ja luonnollisesti huippulaatuun. Bahcon akkutyökaluperhe on Suomessa saatavana yksinoikeudella ainoastaan Motonet-tavarataloista ja AD VaraosaMaailma -yritysmyyntipisteistä.

Tuotemerkkejä ovat mm. MTX Tools, Black+Decker, Telwin, Bahco, Ryobi, ALbee, Weber, Kärcher, RVS, Bosch, Dremel, eFlexFuel, St1, Rapid, Pentel, Lyra, Zekler, Guide, Reebok, Blåkläder, Fiskars, Senco, Camo, 3M, Scotch, Peltor, Super B, Oregon, Echo.

AD VaraosaMaailma tarjoaa laajan valikoiman työkaluja erilaisiin käyttötarkoituksiin ja tilanteisiin. Käsityökalut, sähkötyökalut, paineilmatyökalut ja erikoistyökalut kuuluvat kaikki laajoihin valikoimiimme.