Kuljetusjärjestelmät

Kuljetusjärjestelmät

Lyhyillä matkoilla kuljetuksiin katolla riittävät taakkatelineet (kattoteline). Taakkatelineisiin on saatavissa lisävarusteita mm. suksien, kanootin, kajakin ja polkupyörän turvalliseen kuljetukseen. Uudenaikaiset taakkatelineet on helppo kiinnittää ja irrottaa tarpeen mukaan. Taakkatelineitä ei kannata pitää katolla jatkuvasti, sillä ne lisäävät polttoaineen kulutusta ja saattavat myös lisätä ajomelua. Asiantunteva henkilökuntamme osaa opastaa juuri oikeanlaisen ja autoosi sopivan taakkatelineen hankinnassa.

Suksiboksit ja kattokotelot

Jos katolla aikoo kuljettaa jotain pidempiä matkoja tai ylipäätään säännöllisesti, kannattaa hankkia laadukas boksi/kotelo katolle. Silloin ei tarvitse huolehtia kuorman kiinnityksestä, likaantumisesta tai muista vastaavista asioista.

Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti juuri oikeanlainen boksi, jonka ominaisuudet ja muunneltavuus vastaavat tarpeisiin. Tarjoamamme laadukkaat kuljetuslaatikot suojaavat myös omaisuuttasi varkailta.

Silloin kun boksia ei tarvita, säilyttämistä helpottaa boksivinssi. Sen avulla boksi on helppo säilyttää autotallin katossa.

Polkupyöräteline / Kuljetusteline

Polkupyörän tai jopa kolme saa näppärästi kulkemaan oikeanlaisessa telineessä. Malleja on niin auton perään kuin katolle sijoitettavia.