Kuljetusjärjestelmät

Kuljetusjärjestelmät

Lyhyillä matkoilla kuljetuksiin katolla riittävät taakkatelineet (kattoteline). Taakkatelineisiin on saatavissa lisävarusteita mm. suksien, kanootin, kajakin ja polkupyörän turvalliseen kuljetukseen. Uudenaikaiset taakkatelineet on helppo kiinnittää ja irrottaa tarpeen mukaan. Taakkatelineitä ei kannata pitää katolla jatkuvasti, sillä ne lisäävät polttoaineen kulutusta ja saattavat myös lisätä ajomelua. Asiantunteva henkilökuntamme osaa opastaa juuri oikeanlaisen ja autoosi sopivan taakkatelineen hankinnassa.

Suksiboksit ja kattokotelot

Jos katolla aikoo kuljettaa jotain pidempiä matkoja tai ylipäätään säännöllisesti, kannattaa hankkia laadukas boksi/kotelo katolle. Silloin ei tarvitse huolehtia kuorman kiinnityksestä, likaantumisesta tai muista vastaavista asioista.

Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti juuri oikeanlainen boksi, jonka ominaisuudet ja muunneltavuus vastaavat tarpeisiin. Tarjoamamme laadukkaat kuljetuslaatikot suojaavat myös omaisuuttasi varkailta.

Silloin kun boksia ei tarvita, säilyttämistä helpottaa boksivinssi. Sen avulla boksi on helppo säilyttää autotallin katossa.

Polkupyöräteline / Kuljetusteline

Polkupyörän tai jopa kolme saa näppärästi kulkemaan oikeanlaisessa telineessä. Malleja on niin auton perään kuin katolle sijoitettavia.

Thule Pacific 700

Thule Pacific 700, värinä kiiltävä musta, Dual-Side, avautuu molemmin puolin, Fast-Grip kiinnitys

Suksiboksin pituus 232 cm, leveys 70 cm, korkeus 40 cm, tilavuus 420 L

359,00

Thule Smart Track 784, 785

Thule Smart Rack 784 (118 cm), Thule Smart Rack 785 (127 cm). Helppokäyttöinen kattoteline, pakkaus sisältää kaikki osat ja työkalut. Kiinnitetään korotettuihin kaiteisiin turvallisesti kumipäällysteisellä hihnalla.
Lukitaan korotettuihin kaiteisiin mukana toimitettavalla työkalulla.

99,00

Thule Smart Track 794, 795

Thule Smart Rack 794 (120 cm), Alu.bar Thule Smart Rack 795 (127 cm), Alu.bar. Taakkateline kattokaiteisiin, alumiiniputkella.

 

139,00